Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


di rumah ini....
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
rumah ini



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 4-Dec-2008 12:25
majlis persandingan - 23 nov 2008
rentetan majlis....

pd 23 nov 2008, bersamaan hari ahad..
telah berlangsungnya majlis persandingan di antara..
azie uraya binti ahmad a.k.a green-apple dengan kamaruddin bin ahmad

tema : pinky peach / peachy pink.... ;)
(green-apple luv this color...feel really suit us...)

detik yg di tunggu2 oleh green-apple dan pasangan, akhirnya tiba jua...
setelah mengikat tali pertunangan pd 9 mac 2008 yg lalu, iaitu selama lebih kurang 8 bulan, kami memutuskan utk disatukan pd 22 nov ( akadnikah)
dan bersanding pd 23 nov.

23 nov adalah favourite date green-apple.
nak tau kenapa???
23 nov 2008 -> green-apple kawen... ;)
23 nov 1996 -> kakak green-apple kawen... ;)
23 nov 1973 -> mum & dad green-apple kawen.... ;)

so, mmg green-apple happy sgt dpt buat majlis perkahwinan pd date tu...
so, nnt lehla ktorg 3 couple celebrate anniversary sama2..... hehe...
bestnyer....
....
mmm....berbalik pd majlis kami ni...
sbnrnya, dh plan ckit punyer baik dh, nk potong pulut kuning sama2 dgn mak, ayah, akak, abg ipar, green-apple&hubby...
tp xkesampaian sbb masing2 xsempat...tetamu punya ramai smpai my sister surrender, kata xpela xde potong pulut kuning sama2, sbb masing2 ilang...
bila dpt tarik akak, mak xde,,,,bila tarik ayah, abg ipar ilang....xjumpepun...
sbb sorg ke sana, sorg ke sini...
tetamu yg ramai, panggil nk bersalam semua, buat green-apple pun susah nk nampak mum&dad...huhu..
xpelah kan...nk wat cmner....
okaylah..xnk cter pjg...
u guys tgkla sndiri gambar2 majlis kami ni...harap enjoy....
tp gmbr biasa2 je sbb ni semua gmbr dr pns sndiri jer..gmbr dr photoG lum siap lg...
xsabarnya nk tgk gmbar tu...hehe........
ok....
enjoice............. ;)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016